Mysdagen å resan

Idag var det tänkt att jag skulle ner på stan med Ally och byta lite julklappar och titta på lite annat. Och boka resan med gary. Men fröken har jaft över 38 grader idag så va har vart inomhus hela dagen. Hon har varit så mysig och lite trött och gått omkring med en napp i munnen och två i händerna snuttisen. vandrande utan mål- när hon kom till mig var det kramis och gosis och sedan vidare igen :)

Så Gary bokade själv. Så nu är det klart och jag kan knappt tro det själv. Men bättre sent än aldrig trots att det är ca 3 veckor kvar tills vi åker nu då :) 16 januari åker vi och kommer hem 25 februari. Thailand, 1 vecka i hua hin för att ja ska landa med Ally å se hur hon funkar och vänder timmarna rätt.. sen åker vi vidare till Koh Lanta resten.  Åker tillbaka till Bangkok nån dag innan flyget går den 24e eftersom det går så tidigt på morgonen.

Jag valde mellan två alternativ som gary gav mig nu och det jag valde var en uppdelning av resorna. En extra mellanlandning. 6hx2 istället för en lång resa på 11 h. Tror det känns bäst för Allys och mitt psyke :) Så kan hon gå omring på flygplatsen emellan.

Så- nu är det shopping som gäller för min del och hotellbokning för Garys del. Jag har idag beställt en enkel svart bikini med hipsters från H&M vårkollektion. Å imorgon om Aly mår bra ( annars kanska pappa Gary kan ha henne hemma så kan jag åka själv ) så drar vi ner på Åhlens där jag sett alla sorters UV dräkter. Har en hemsida ja ska jämföra priser med.  Vi ska åxå ha en bilstol till taxibilarna där nere...ja ska köpa gympaskor åxå. Något enkelt. Till Ally. En flytväst åxå.
Alvedon och nässpray för en 1åring...solskydd...what else?

Hur gör man med välling? Ett storpack som väger ton? Eller bara några påsar? Jag måste kolla hur länge en påse räcker.

Svärmor och svärfar funderar på att komma ner till oss efter deras rutt till London nu i januari och det vore ju trevligt!

Nepp- nu ska jag lägga mig. Får ju säkert inte sovmorgon imorgon heller. Jag måste boka vårdcentral.

Natti Natti

p.s Min förkylning är bättre tackar..tur. Annars blir ju inget gjort.

God morgon

Igår morse hade jag och Ally verkligen en mysmorgon. Vi myste i soffan först för å vakna till och sen gjore jag mannagrynsgröt till oss båda :) Hon gillade det verkligen!Men många barn gör ju det...  mjölk dricker hon utan problem, också gott.

Lillstumpan är så duktig i tvättrummet åxå nu- innan var hon väldigt rädd men nu går det bra. Hon hjälpte mig så bra igår. Den blöta tvätten drog hon ur från korgen och la på golvet så det va bara för mig att hänga upp det på linorna sen- hur praktikst som helst ;)

Idag är det söndag och mamma maria har vakat upp med svullen hals och snorig näsa och tjock röst. Gjort lite julklappste nu och hoppas på att det går över. Jag ska jobba idag  nämligen...

Ha en mysig morgon!

Sjuka karlar

Av erfarenhet från sjukhus och annat vet jag att sjuka karlar är det ynkligaste som finns. Fy.
Klaga och mjäka men inte göra något åt det. Bara tjöta om hur dåliga man är.

Jag var tvungen att gå ut med Ally- tur att snälla Malin var hemma så vi kunde leka lite med henne :)

Nu i kväll har jag gjort en god indisk rätt som heter Chicken jalfrezi- längesen jag gkore den. Kanongod!
Den indiska kokbokn ska jag damma av mer :) Fins mycket gott däri- fisk och annat.


 Nu går Aviator på TV´n och damerna är så vackra :) Ava Gardner...Katherine Hepburn...Jean Harlow .. 20-30 talet är vackert!

Nu ska jag emellertid lägga mig. Tror inte jag får sovmorgon imorgon nämligen. Typiskt att hon ville sova länge idag när jag hade tvätt :) Så är det.

RSS 2.0