Hufvudstaden

Weeehoo!! Idag åker gary och jag till STOCKHOLM tills på söndag! Ally lämnar vi först hos min underbara faster A-K i Varberg. Lustig känsla. Så många dagar utan henne.... men välbehövligt! Vi har haft en tuff vår med pusslande.

På måndag börjar Allys inskolning och min semester är också slut då så detta är ett perfekt avslut på den! Ska bli superroligt och mysigt! Jag har vart i Stockholm en gång innan och det va nog 20 år sen.. mer ändå.

Fyndade roliga kläder på rea nere i stan igår medans Ally sov i vagnen = effektiv shopping :) Kläning och byxor på MONKI och ett par shorts på GINA TRICOT.  Vi mötte upp Fam Nobelius, mycker rar och rolig familj, och lunchade på Åhléns. Cattis och Ally börjar få upp ögonen för varandra och det är inte svårt att dras med när den ena börjar tjuta och springa.. då bara MÅSTE den andra åxå börja.. lekens lag hihi... det är så roligt att se! Spring fram och tilbaka, fram och tillbaka och så KROCK och gråt - upp igen skratt å fram och tillbaka :)

Nepp- nu ska ja packa lite... packade klart Allys igår med kläder och leksaer och allt som ska med. Nu är det vår packning som gäller. Har begränsat mig till 3 par skor- men funderar på 4 nu.

Kusin vitaminSitter hemma hos mamma och pappa i Henån och titar igenom lite bilder från sommaren och hittade detta. Alma, 5 år, och Ally leker så roligt ihop! Dom kramas och håller varamdra i handen och leker med Barbies, spelar, hoppas på studsmattan och busar ihop! Det är underbart att se... Ally älskar att lekan med Alma...en ny dag...

Ja- jag hoppas på e ny da imorgon. Vår lilla tös var som vanligt igen ikväll först...
Hon somnade när jag gick ut med henne i vagnen och jag gick upp till Thomas och Madde en svängh och lekte lite där när hon vaknade igen.

Hemma igen va det enda som lockade- att baka bröd. Så det fick bli brödbakning för hela slanten... å sen diskning. Hon gillar att hjälpa till :) Sedan duschade hon ( inte jag) länge och lekte och somnade runt 20.00... ganska lagom!

Jag har lagat god pasta med kräftstjärtar til os samtidigt som vi såg på Film. Mysigt och nu är jag trött.

Har inga som helst planer för imorgon- hör gärna av er om ni vill hitta på ngt.

Ooover and out.

RSS 2.0