Lite rosa...lite somrigt..

Jag gillar rosa mer och mer. Jag trodde inte detta. Denna härliga färg. Men fortfarande under INGA omständigheter Hello Kitty eller annat tjafs... :)

Ikväll har Thomas och Madde vart barnvakter åt Ally då jag och Gary jobbat kvällen båda två. Tack underbara syskon för att ni ställer upp! Uppskattas verkligen!

NU är det natten.

Ps. Stockholm helgen v 31... ska bli jätteroligt!

Helgen som var

Vi har, som alla andra, haft en fantastisk helg!

Fredag- fick mamma gå på en rolig after work med jobbet. Gott och varmt och hem tidigt. Perfekt!

Lördag- Johannes, Elisabeth och jag åker tidigt ut till Askim strand och badar och solar. Pappa och Ally kommer efter hon vaknat och vi badar och solar och gräver. Hon ÄLSKAR att bada! Springer med en gång långt ut och räds inte för ngt och kastar sig på mage och "simmar". Vi firar garys nya pub på kvällen och Elisabeth och Mikael passar Snuttan. Mysig dag!

Söndag- åker vi ut till Sisjön och badar med Ch, max och Macke och det är UNDERBART! Vi grillar på deras gård på kvällen- det är så underbart att sitta ute på kvällen och äta! Ally blir pågungad ganska hårrt av en stor pojke i en liten gunga, men det går som tur bra!

Nu är det tisdag och jag jobbar kvällen, funderar på att ta ett morgondopp med Ally innan? Här är ju så varmt i lägenheten...får fundera lite till.... Nu är det FRUKOST iallafall :)

Som av en slump..

...har bolibompa bara gått här hemma nu och när vi om ut igen så va det ju Björnes Magasin! MItt favoritprogram när jag va lten! Som jag alltid sagt att mina barn ska titta på Björnes :) Nu är det ju inte riktigt som för... men mysigt är det verkligen!!

Nostalgi...

RSS 2.0