Glada nyheter

Jag fick imorse på jobbet reda på att mitt vik blivit förlängt till 31 augusti :) Sen är det bara 3 månader kvar tills jag är garanterad tillsvidare tjänst.

När jag kom fick jag reda på att jag får en bra slant tillbaka på skatten!

Men tyvärr har jag vart så trött idag och ont i huvudet. Stackars Ally- mamma va inte rolig att leka med. Men jag gjorde mitt bästa. Nu sover hon och ja ska lägga mgt idigt åxå.

Ally äter själv :)


Jag älskar Tid

Jag älskar att ha tid! Tid för mig själv men framför allt tid för Ally, Jag älskar att gå ett trappsteg i taget hemma upp till lägenheten och sitta på varje och knacka i väggen och banka på räcket och ropa så att det ekar. Sen ta nästa trappsteg, knacka i vägen, banka på räcket och ropa så att det ekar :)

Jag älskar att gå från lekplatsen och hem och stanna vid varje liten sten och plocka upp den och lägga den nånannanstans, plocka upp en sten där och lägga den ytterligare nånannanstans. Sitta på varje trottoarkant och ropa åt alla bilarna och stå i flera minuter och titta förundrat på fågrlarnaa på marken.

Jag älskar att, när jag tar på mig en jacka och ska stoppa i en nyckel eller nåt i fickan, inte får plats med den utan måste ta upp hårband, nappar men framför allt sten och löv och grus som jag fått av min dotter på våra upptäcksfärder.

Att ha tid och följa henne vart hon än går och leka med henne precis som hon vill- det är det bästa jag vet!

http://mclachlan.bilddagboken.se

RSS 2.0