Gekås shopping

I helgen var jag och Linn på gekås och shoppade lite- med alla andra. Iallafall hittade jag mycket fina saker som jag har satt upp lite varstans här i huset, nu börjar det bli mysigt!

Idag är jag på G vad gäller plock så ja ska inte slösa tid vid datorn.

Veckan som kommer:

Måndag: Ledig, fixa hemma
Tisdag: Jobba kväll, slinga håret
Onsdag: Jobba kväll, Hanna är barnvakt
Torsdag: Jobba dag
Fredag: Ledig, ev påskmys i varberg istället för lördageb
Lördag: Jobba kväll, A och G i Alingsås
Söndag: Jobba dag


Ska fota lite när jag fått upp lite mer, bara att det tar sån tid att lägga upp foton. Men här blir finare och finare! Nu ska jag byta ut mina stolar och lägga ut dom andra på blocket, ska kika på blocket efter ett bord till stolarna också, men får ha vårt gamla tillsvidare.

Later!

Regnmorgon

Men så härligt det är! Regn skadar inte, blåsten är lite värre men inte farligt det heller. Nu är det snart dags att sätta upp vårt fågelbo som vi fick i julklapp- så roligt!

Kl. 06 slog hon upp sin vackra efter att ha sovit hela natten i sin säng så det är mer än godkänt! Å inte va hon arg när hon vaknade heller- så nu har vi en mysig morgon.

Men ja ska snart iväg för ja ska på obligatorisk cellundersökning- i en såndär trevlig stol. Jag missade förra gången så det är 6 år en sist. Blir skönt å få det gjort.

See u later!


Prinsessan sover

Nu sover min sessa lunch, efter lunch. Hon ropar till gary upp på andra våning " Daddy- Hunsch!" dags att komma ner och äta :) Pastasallad med ärtor, tonfisk, ägg och egengjord rhode island sås. Gott.

Nu har ja lite tid för mig själv eftersom jag vart duktig och med Allys hjälp plockat, tvättat och bäddat sängar. Ska strax skala potatis men det tar ju inte så lång stund. Vi får besök av Liam och Lisette i eftermiddag så ja ska plocka upp en påse bullar från frysen, dags att göra nya snart hihi.. jag älskar att baka!

Nu ska ja kika/googla barntavlor..finns så fina överallt! Fina vykort kan man använda som tavlr i små barnrum.

johannas design

RSS 2.0