Bus!

Var har hon lärt sig detta? Busfia:) Slottskogen igår...
Mrs Effektiv

Ja- imorse var det en tidig och skön morgon. Solen värmde oss genomsvettiga i sovrummet och Ally ville ta av sig pyjjen för hon va varm sa hon :) Härligt! Bort med duntäcket snart...

Efter en härlig grötfrukost med bär så satte jag igång att röja inför helgens kalas. Ally och Gary åkte tidigt till dagis idag eftersom vi v a ute i så god tid. Hon är på strålande humör men hård i magen vilket ledde til en mycket sömnlös natt för alla oss. Men solen piggar upp mig!

Nu har jag bytt sängkläder i sängarna, bäddat, dammsugit övervåning och undervåning och våttorkat undervåningen. Det är en fördel med klinker i köket- lätt att torka av!Nu ska jag lägga i en tvätt och hämta upp ren och sen- om jag hinner- ska jag klippa gräset. sen måste jag tidigt till jobbet för jag måste duscha där. BTW- så blir det inte bergvärme. Det blir Luftvärmepump komb. med panna och eldstaden som vi har. Blir jättebra!

Godmorgon eller?

Ja, kallt är det och ingen sol och snart Juni.

Dagen var planerad- kaffet bryggt och jag skulle just börja göra mig iordning för dagen. Planerna var:

* Köpa jalusier för en billig peng på IKEA, ev kuddar till soffan.
* Köpa födelsedagspresenter till Gary.
* Allmän inspirationsstrosning på stan.

Men- så kom jag på. Jag kikar på banken hur mkt ja kan spendera. Visade sig- jag kan inte spendera ngt! Finns inget. Barnbidrag om 2 dagar. Får se om Gary hinner få presenter. :(

Så tillbaka in i sunkigheten i soffan och en låång dag med ingenting framför mig. Jag skulle kunna tvätta undan och dammsuga undan innan helgen- det kan jag göra! Jag kan försöka klippa gräsmattan- MEN- jag kan inte duscha.

Den här månaden har, Ilandsproblem, vart den jobbigaste på mycket mycket länge. Bara väntat på att dagarna ska gå från löning till barnbidrag. Å inget vatten på det. Men visst vi har tak över huvudet, även om det är kallt, och vi har mat på bordet. Ja ska inte klaga.

Men ja e lite bitter idag.

RSS 2.0