Allys kalender

Hej jag är så trött att jag mår fysiskt illa.

Här är en bild på Allys fina kalender med början på presenter fram till julafton-absolut inga stora saker, platsbrist och tidsbrist :) Imorgon ska jag ner på stan och skaffa resten- jag har en lista klar!  Bjussar på en bild på mina och Allys lussebullar från helgen också- blev så smarriga så!


Min 3 åring

Att ha en 3åring måste vara det absolut roligaste, bösta och jobbigaste som finns :) Samtidigt som hon är otroooligt viljestark och bestämd, Nejbestämd, så är hon så fantastiskt härligt lillgammal!

Hon är lixom mittemellan stort barn och bebis just nu...hon har inte full koll på allt men hon blir mer och mer medveten. Det går att resonera och prata med henne och hon är så söt när hon pratar med mig. Hon förmanar och säger till mig på skarpen, hon berömmer mig " duktig mamma", säger " Ally har rätt- mamma har fel". Hon säger så roliga saker varje varje dag! Ingen av oss, gary och jag, vill ha sovmorgon när vi kan egentligen. Vi vill gå upp hela familjen och vara med henne från första sekund på dagen :)

Jag vill hålla kvar henne i denna åldern- trotset till trots :) Det är fantastikst!

Min fina fina tjej!Moster Hanna och Ally leker med datorn :)

Kvällsmys...bus

Ally är väldigt kärleksfull... hon säger ofta att hon älskar Mamma och Daddy och det är viktigt att båda två får en kram och en puss. Det ska vara rättvist! Hon är så spontan i sin kärlek och vi känner oss så glada och varma och älskade när hon kommer fram och kramas och vill gosa! Det är underbart!


RSS 2.0