Toppenmåndag!

Natten har vart mkt god!

På morgonen hann jag duscha, byta och klä på båda flickorna och fixa ännu en ordentlig frukost (blivit mkt roligare med frukost sen jag gick på ledighet) så pappa Gary fick vila lte.

Nu softar vi, Lisa och jag, lyssnar på blivande dopsången... Ally hade solosång på sitt dop och det ska Lisa också ha givetvis!

BVC kommer på hembesök idag kl 13- spännande och se vikten. Lisa har ätit lite dåligt tycker jag det sista- det spänner bra i brösten nämligen...

Nä. Nu ska vi fortsätta softa i ubercoola outfiten :) Ärvd body från storasyster och nya randiga byxor :)
Skön kväll

Det är söndagkväll och lugnet sprider sig i vårt hus. Gary lägger Ally där uppe och jag har lagat indiskt och plockat här nere och tänt ljus. Tittar och fnissar åt Solsidan :)

Lisa knorrar till och från i vagnen- mysstumpa! Vi har varit hos Sofia idag hon och jag. Vi blev bjudna på våfflor och kaffe och Lisa fick gulliga presenter! Ett par supersöta svartvit randiga mjukisar och en aprikosfärgad filt med mönster. Det är kul att hon får lite egna kläder och inte bara behöver ärva storasysters :)

Nu ska jag väcka min man och äta mat och sen ost och kex. Han fick rosor av mig idag också- han är en superpappa och har vart ( och är ) fantastisk sen lisa föddes. Får inte glömma att visa att jag uppskattar det!


Godmorgon(förmiddag) söndag!

Natten har varit inte så bra ... Lisa har vart vaken mkt, knorrat och pratat och ätit och bajsat om vartannat. Vaken också mellan 03-04. Egentligen längre men jag somnade sittandes så jag la ner henne i vaggan och somnade från och till medans hon pratade- så länge hon inte skriker tänker jag att det inte gör ngt att jag inte har henne i famnen just kl 04.00.

Så mamma är lite trött idag. Nu har just Gary och Ally åkt iväg på Bio- dom ska se Pettson och Findus! Första gången hon går på Bio och det ska bli kul å höra vad hon tycker om det när hon kommer tillbaka :) Jag ska slumra en stund och sen när dom är tillbaka ska jag och Lisa till tant Sofia och få våfflor! Mumma!

RSS 2.0