semester

Idag åker vi på semester- en kortis men skön likväl. Vi bilar till stockhom och vi stannar idag till på Kolmården och är där under dagen och bilar vidare till stockhom sen. Vackert väder utlovats!

Jag har gjort ett patetist försök att sminka bort mitt otrooooligt knallröda brända ansikte. Idag blir det hatt och solisar... å mina otroooligt röda smalben är klädda at tights denna vackra dag. Så är det.

Här ska vi på! Elite Hotel Marina Towers :)


jag ger upp

En minut av depression. Jag har ätit två kanelbullar, halva godisskålen och öppnat en chipspåse och cashewnötterna. Jag ger upp- hon får snutta.

Jag har hamnat i träsket " läs mycket och inse hur mkt fel du gör samtidigt som du tar åt dig av vad din omgivning säger, det negativa, och säger dom inget tolkar du det som negativt och voila så hade tydligen andra skött mina barn bättre än jag."

Ally å  Gary sover, jag å Lisa sitter här nere eftersom hon inte somnar själv trots all buffningsskit å ramsTRAMS!! Så rödgråten (både hon och jag- ibland tryter orken) tar jag upp henne och genom tårarna ler hon stort mot mej och sprattlar. Så hon fick följa med ner igen. Som en klok och Stöttande! kompismamma sa till mig... " vi lät henne va uppe helt enkelt"... så nu är Lisa uppe.

Undrar om hon vill se THE FIGHTER eller 127 HOURS för ngn av dom tänkte jag se ikväll.


exemplarisk handling

Ally skötte sig exemplariskt när vi trängdes med alla andra runt färskpotatisen och gräslöken på Ica Kvantum. HOn var så duktig att hon fick ett efterlängtat hopprep med hållare i form av ankor! Lycka :)

Några tusen och en halv senare är vi hemma, alla har lunchat, några har sovit och nu sitter jag med en välförtjänt kopp kaffe och en bulle. Det är inte jobbigt att ha två barn det är bara svettigt och intensivt :) Men inte jobbigt. Å ger jag mig in i leken att handla midsommarmat med två barn själv får jag väl den leken tåla.

Men det gick fint! Å nu ska vi väl kunna välkommna midsommar vi med. Fast jag sket i pappersduk/girlanger/prydnadsmidommarstång/småflaggor och köpte bara servetter med margueriter på.

Men undrans om vi inte, som igår, ska sova alla tre tjejer vid Lisas nästa sovning.


RSS 2.0