Febertjejen och BVC

Visade sig att Ally hade 38.8 nu på kvällen. Inte konstigt hon vart bergochdal bana idag älskade hjärtat. Det svåra- SVÅRA- är att få i henne alvedon. Hon vill under inga omständigheter ta supp- krokodiltårar och panik, hon vill absolut inte dricka flytande- krokodiltårar och panik, tablett går heller inte så nu krossar vi den i vällingen. Men.. hon ville inte ta vällingen. Hon blir hemma med mig och lisa imorgon.

Nu sover hon gott iallafall, och lillasyster också. Lillasyster har vart på BVC idag- ingen vacc. miss av mig- och hon växer på bra! Hon är nu 9, 5 vecka. 2 månader + en vecka.

Vikt: 5570 g (+ exakt 400 g på två veckor )
Längd: 59.5 cm ( +2.5 cm  )
Huvud: 40.2 cm ( + 0.8 mm )

Lisa mått kan jämföras med Allys när Ally var 3.5(!) månad = V: 5620 g, L: 60.5 cm, H: 40 cm Det skiljer en del på dom ändå :)

Efter dagis hade jag lovat att hitta på något roligt och vi åkte till bibblan i Partille och satt i barnhörnan och läste böcker och hittade bokstaven "Ally Apple" överallt och pusslade! Hon ville inte åka därifrån - billigt och mycket mysigt nöje! Blir absolut fler gånger!

Nu har jag duschat och ska poppa mig lite popcorn.
Godmorgon!

Nu ska vi till bvc för vaccination bl.a. Får se om hon är lika glad när vi kommer hem he he :)
Dags för lunch

Ja vi har en bra dag- mat och sömn flyter på bra för Lisa som nu sover ordentligt igen i sin vagga. Skönt! jag har pysslat med sålda kläder på Tradera, förberett middag för ikväll eftersom vi kommer senare från Allys gympa och nu är det dags för lunch!

Efter att tösen har vaknat är det dags för en promenad ner till ica och posta!

Lunch idag blir omelett med kräftstjärtar och dill med en grönsallad.Min traderahög:


RSS 2.0