framsteg

Jag måste bara skriva. Igår tog vi "pipen" som Ally säger, lavemang. Jag har vart mkt glad och nöjd det sista sen vi fick lite hjälp av en "barn och bajs"- tant. Det vi har gjort är att vi tar lavemang och sätter Ally på toaletten utan blöja, vi skickar med henne kiwi och päron til dagis varje dag - ingen annan frukt.  Hon äter mkt knäckebröd och dricker bara laktosfri mjölk. Vi har också börjat ge henne laktulos i vällingen på kvällen igen, hon får ca 25 ml/dag.

Detta resulterar nu i att hon slutat småkladda, hon har ingen blöja längre på dagarna men hon småkladar inte i trosorna. Hon har mellan lavemangsgångerna inte bajjat något alls. Så vi har kört var 3e dag och de två senaste gångerna har hon själv velat ha pipen- hon sätter sig på tolatten och tycker det är skönt och bra när det kommer. Framsteg! Men vile fortfarande inte bajja utan pipen.

Tills idag! härliga tider. Hon ville bajja själv imorse och gjorde det med råge och utan någon som helst nedstämdhet. Sedan efter dagis åkte hon och Gary till ica och hon blev toanödig där men ville vänta tills hon kom hem ( = hon är inte typ inkontinent utan hon kan hålla sig, bra!) Väl hemma sätter hon sig på toa och pratar med sig själv, säger till sig själv att slappna av och sen börjar hon trycka precis som vi visat ( enligt råd ) och bajjat igen själv! Och en gång till nu ikväll efter det!

Hon är inte ledsen, inte rädd, tycker inte det gör ont, hon är inte hård i magen. Hon tycker det är spännande och roligt och vill bajja hela tiden nu! Tänk om det håller på att vända. Så skönt det vore. Sååååå skönt.

RSS 2.0