tjorvig dag

Jag är gräsänka. Gary är i stockholm på Ölmässan. Imorse skjutsade vi honom till centralen, bilen gick medan han klev ur och vi åkte sen vidare till dagis. Väl framme där slår det mig. Var är bilnyckeln? Utan den kan jag inte starta bilen och inte låsa den..

Gary har den! Ringer till honom, han lägger den på centralen så att jag ska hämta den. Men det hinner jag inte eftersom jag ska gå PW med barnvagn i sottskogen. Tur iallafall att jag slapp ta buss från dagis till utby för att hämta nyckeln, tillbaka till dagis, hämta bilen, hem igen och till dagis igen. SKÖNT att jag slapp det.

Nu åkte jag ner på stan efter PW´n och hämtade nyckeln på centralen och åkte tillbaka till dagis igen. Stannade och fick lunch hos Johanna som har såååå fint hemma hos sig! Fick också RICE muggar av henne i fina pasteller! Hon i sin tur fick en bok av mig. Hennes födelsedag idag!

Väl hemma igen kom det en spekulant till vår dubbelvagn. En muslim. Han vägrade ta mig i hand och hälsa för att jag var kvinna. Han undrade om jag "bara" hade två barn? Hans tredje var på väg och han önskade sig minst tio barn. Men så tillade han att det går ju inte med bara en fru. Han hade rätt till fyra fruar berättade han... okeeej. Sen ville han att jag skulle sänka priset eftersom det var svårt att hitta til Utby. Ehmm. Till slut kom vi överens och jag blev bara glad att bli av med vagen. Trogen tjänst och jag är tacksam att jag haft den Lisas första tid. Men nu behöver jag den inte längre.

Så. Ska också testa ett nytt hudvårdserie från apoteket. Har hittills bara prövat dyra serier och tänker att det måste finna en bra PRISVÄRD produkt också! Så vi testar. Ja har mkt känslig hy och det går bara inte med vatten- jag måste ha produkter!

Nu så. Åter till mitt bugaboo letande på blocket. Mailade just en i mjölby. Eh.. ja ni läste rätt. Men det va för bra för att vara sant. Men jag vet inte hur jag ska få hit den om det skulle bli så.
RSS 2.0