sista kvällen

Imorgon kommer min pappa och hämtar oss på förmiddagen och skjutsar oss till Landvetter. sen börjar vi en lååång resa till Koh Lanta, Thailand. Vi kommer nog dit ca 14 tiden på onsdag... alltså ca 8 på morgonen här. Alltså resa i ca 17 timmar allt som allt. Dörr till dörr.

Väskorna så gott som klara, fixar det sista imorgon. Vaccinationer klara, apotek klart, pass och visum klart, biljetter klart. Huset städat, tvättstugan utrymd för kakel-killarna som ska kakla medan vi är borta.

Jag hoppas allt är med. Jag hoppas inte flickorna på ngt sätt behöver lida för att jag missta ngt. Och isåfall hoppas jag att det går lätt att få tag på! Mest på vägen ner... annars finns det alltid lösningar där.

NU ska jag lägga mig, sätta klockan och gå upp före familjen imorgon och fixa det sista.

Följ oss gärna på resdagboken .se, vi heter Marygary! Jag kommer nog inte blogga här. Tar sån tid.

helg

Jag nu är det Lördag och nu är det helg! Lillebror Thomas svängde förbi på morgonen och lämnade av lite saker, nu när han ska flytta. Flickorna fick finfina pennor och målarböcker och en stooor grön ärtsäck, som han och Madde köpte på Nordikrea i somras. Tror inte den blev mkt använd :)

Här kommer den bli det garanterat!

I eftermiddag väntar kalas för pappa/morfar som fyller 60 och jag ska nu innan dess ta ner stora väskan och packa lite. Har ganska koll på läget. 3 dagar kvar :)

Lisa har klistermärken i pannan. Det är Ally som satt dom där ...

lite kärlek

Min lilla loppa vill ha lite kärlek för tillfället. Och hon vill visa kärlek också. Hon vill inte somna själv helst just nu, hon vill somna tätt intill mig under mitt täcke med näsan mot min näsa och sin arm om min hals.

Det är helt okej! jag älskar lilla loppan- jag njuter av att hon somnar gott med mig. Hon trivs hos mig, hon är trygg med mig. Jag njuter av hennes små andetag mot mitt ansikte, henne lilla näsa mot min. Helt okej.

Jag älskar att ha mina barn nära, med båda barnen har jag högst motvilligt lagt dom i egen säng. Högst motvilligt för att "det är bäst så". Ally som ändå sov bra i sin spjälis nattvandrade ändå framåt 2 års ålder. Jag tror att alla barn, hursom de sover som bebisar, har nattskräck, nattvandrar, drömmer. Oundvikligt. Jag älskar att krypa ihop i allys säng jämte henne och att ha Lisa jämte mig i vår säng. Men det är jag. Jag som har separationsångest kanske. Men jag är beroende av mina barn :)

Imorgon är det Exemination på morgonen i skolan och sen lekdejt med Valter och Johanna, det ska bli mysigt! sen är det dags att ta ner stora väskan från vinden och lägga i mina små högar jag packat runtom i huset :)

Härliga tider!

RSS 2.0