trötthet

Oh oj oj. Vi ska komma igång med träning nu jag och min man. Han har kommit igång med cykling vilket han trivs med och jag ska börja köra på Sportlife mer ordentligt. Två tisdagar nu har 17.00 passet zumba avbokats och därmed ingen lek för ally på barnpassning. Men idag sa vi att vi åker dit iallafall, Linna och jag, och går på bandet!

Sagt och gjort vi åkte dit, ally introducerades för barnpassningen och vi gick på bandet. Sen bytte vi till crosstrainern. Jag höll på att dö efter 3,5 minute. Gaaanska jobbigt. Vi gick 30 minuter och jag höll mig i väggen när jag gick och bytte om. Jäklar vad ...ehmattvadheterdet... just det OTRÄNAD jag är. Men gott att komma iväg.

Jag ska försöka att träna tis-tors för det är roliga pass då, så kan Gary cykla vilka andra dagar han vill.

Idag fick vi också reda på att Allys och (Lisas blivande) förskola ska börja med catering till hösten! Hallelujamoment. Alla föräldrar är glada, jag tror bara det är lärarna som vill ha medhavda luncher. Dom utan barn. Utan barn på IPS vill säga. Så dett var en mycket rolig nyhet då jag börjat fundera på hur mkt mat jag egentligen behövt laga för en middag och lunch till tre stycken dagen efter. Mycket mat, varje dag. Men nu slipper jag :)

Å fy vad trött jag är nu. Nu ska jag slappa framför Tvn. Och jag ska INTE göra popcorn.


Dagens outfit

H&M chinos
THAILAND linne

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/821788/images/2012/pic_204380784.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/821788/images/2012/pic_204380784.jpg" class="image">


Eller denna?

Kanske denna till 70 årsfest? Jag kan inte motivera ett köp av fin klänning som jag inte kan använda mer, som bara hänger sen. En sån här går bra på sommaren till mycket! Det är också så att festen är på ett mkt obarnvänligt ställe, ölrepubliken, och en sen tid kl 17. Betyder för mig att jag kanske på sin höjd stanna 2 timmar alkoholfritt eftersom jag får köra hem barnen sen. Ally kommer springa som en tok upp och ner i trappan utan trappräcke upp till övervåningen utan skydd på sidorna. Lisa kommer springa efter och sen bli trött efter en timma. Ett vanligt restaurangbesök mao. Många finns som kan hjälpa mig men det är ju en fest också- inte barnpassning. Så en klänning för ca 2 timmar blir bra. Denna från monki kostar 250 kr- bra pris också!


RSS 2.0