Barnprylmarknad

Idag i Lerum, första för säsongen. Lerum har två dagar lördag-söndag. Första dagen går det inte att komma in, så mycket folk- har man ett "måste-plagg" så rekommenderar jag inte Lerum. Alldeles för mkt folk och kläder i stora högar som bara trillar ner när man letar. Andra dagen, idag, var det lugnt och skönt. Inga måste-plagg men det finns fortfarande mycket fint kvar! Ytterkläder går givetvis fortast - jag kikar på jacka till ally som ett halvt måste-plagg, inget fynd idag på det, nästa helg är det fler marknader :) 

Idag blev det lite lagom, vanliga kläder, skalbyxor till ally mm. Jag är nöjd! Det finns alltid mest till Lisa, allys storlekar är rätt begränsat i vanliga kläder. Ytterkläder finns ganska bra ändå i de större storlekarna. 

Sen i eftermiddags kom mina föräldrar och firade lite sen födelsedag - jag bakade leilas marängtårta, hälften socker och hälften stevia. Ally dukade så fint med serpentiner och placeringskort- är det kalas såär det :) flickorna fick varsin liten present och jag fick två muggar och en skål i min serie Pip studio och två ljusstakar . Så glad för detta! 

Nu sover flickorna efter bad och inbakade flätning av håren. Lisas med! Ska bli så kul att se hennes frilla imorgon haha! 

Baströjor till Lisa 

Pdl-klänning ned tights och strumpbyxor till Lisa

Skor för hösten till Lisa, fina syrénlila och mörkt lila. Passar pomp fint ;) 

Shorts och go munkjacka till Ally

Fint porslin i present ! Pomp delux

Ikväll hade jag partyt med stort P. Många kom - fika, kaffe och vin. Introducerade pdl med bra gehör för några nykomlingar :) som vanligt svårt att fokusera på rätt plagg - mycket är fint denhär säsongen. Ally är välekiperad - hon valde en klänning ikväll. Lisa fick mycket! Ser verkligen fram emot att få hem beställningen - ljuvliga kläder! Det blev dyrt- ja. Men så fint :) 

Nu är det dags att lägga sig- så nöjd med kvällen! 

Några plagg slank ner ikväll ;) 
En dag kvar

Dagarna går fort och veckorna. Imorgon är sista arbetsdagen, fredag igen. Ally har simskola och det ser hon fram emot! Nästa vecka börjar hennes gympa på onsdagar och Lisas på lördagar. Jag föredrar aktiviteter på helgen över vardagar. Jag tycker att det blir stressigt att hämta barnen efter jobbet, laga ngt att äta och sen hinna i tid till aktiviteten. Det kommer bli endel mackor/smoothie/risifrutti för ally, men det lär hon väl överleva :) 

Imorgon är det fredag- en lugn jobbdag framför mig *ta i trä* . Jag kom ifrån tidigare idag- hämtade inte mina barn sist, hade en go eftermiddag och kväll. Jag hoppas på samma imorgon! 

Imorgon har jag party hos mig, klädparty. Tredje gången jag anordnar- det är kul! Vet inte vart jag skulle gå om inte jag ordnade det! Det är roligt att många kommer, så kul att ha en kväll då många av ens vänner dyker upp och umgås! 

Mer om det imorgon - nu är det natt för mig. Flickorna somnade i vår säng ikväll. Kryper ner jämte dem och gosar i deras hår och nacke tror jag. Ljuvligt! 

Mitt arbetsbord. Papper, papper, signeringslistor, insulinlistor, apodoser, dosrecept, papper, telefon, papper, förband, pärmar. 

Två söta cyklar i nerförsbacke på väg hem :) 


Min brors flickvän virkade varsin krabba till flickorna och skickade på posten till dem. Hur gulligt! Flickorna älskar dem! RSS 2.0