Vilken eftermiddag

Jag jobbade över idag- men möttes av glada barn och en glad maken. Lagade kyckling med bacon och paprika i krämig vitlökssås , sallad på avocado, tonat, feta och sallad. Alla gillade det! Wow, händer ju aldrig haha! Hejja lchf :) fast barnen och maken fick ris till. 

Efter maten ville ally cykla, visst. Hon vill aldrig cykla så bäst att passa på. Vi gick upp för gatan till den plana delen- hon sätter sig på cykeln och cyklar själv! Fantastiskt! Hon har prövat att cykla 1-2 gånger för över ett år sen och sedan vägrat. Så det kom som en surprise ! Å andra sidan sparkcyklar hon ju sen långt tillbaka, balansen är tränad därifrån! Men så roligt för henne och för oss :) simma och cykla på samma sommar! 

Vi firade med glass när vi kom hem, jag fick ju springa efter henne ändå. Fick jag min kvällsjogging haha! Supersvettig. Jag gjorde lchf-smoothie till mig på frysta bär och kokosmjölk. Väldigt gott! Ally drack två glas hon med! Kan frysa in till glass också - testar det nästa gång. 

Nu är loppaloppa trött, vi går upp och myser och lägger oss. Sista dagen imorgon för veckan. Gått fort- roligt! Mycket att göra och lite klurigt vilket är kul emellanåt.

Ljuvligt god middag med smoothie efter! 



Ally älskade tjejen som lärde sig cykla denna fina sommarkväll! 






RSS 2.0