The outfit

Såhär arbetar jag. Jobbpike med Göteborg stad- emblem, jeans och tyskor. Finns svart byxa, snickarbyxa, men privata jeans är lika ok. Säg såhär - de yngre ( och jag räknar mig forever till den skaran ) har jeans och de äldre har skickarbyxa. Skorna tas aldrig av, blå plastöverdrag finns i varje hem. 

Helt ok. Fanns ni som känner mig vet hur jag känner mig i piketröja och kort hår. Baggybyxan hjälper inte till 😁😄

En fin dag

Verkligen! Både vad gäller väder och sällskap. Vi ville ut tidigt idag- efter frukost gav vi oss iväg. Ally på sparkcykeln  som hon älskar, Lisa i vagnen som hon älskar :) 

Posta brev på Ica, leka på första lekplatsen, vidare till Lisas blivande nya förskola och leka på den gården, ( så skönt det blir när hon börjar för) fika i solen. Lisa somnar i vagnen. Promenera hem igen med stora vid min sida. 

Pannkakslunch. Fixa med tvätt , spela spel, handla mat , sålt kläder, köpt kläder ( älska utby-gruppen!) vart ute en em-sväng, middag, mys och sen natt. 

Imorgon kör vi nya jobbet igen. Surrealistisk känsla. Lite obekväm. Avskyr första tiden på praktik/ nytt jobb. Men jag är lättlärd och intresserad så jag hoppas jag lär mig fort. 

Natti gott folk. Imorgon kommer rapport från andra jobbdagen!

Tös på kalas i nya converse

Utelek


Innelek

Kvällsbus


Nu somnar jag.

Jag är helt slut. Vilken emotionell dag och kväll. Måste få vara ledsen för att kunna vara glad sen. 

 Möts när jag kommer på em av tråkiga besked ang en patient jag haft länge. Möts sen av besked att jag inte får va på min avdelning på min sista arbetsdag, utan på grannavdelningen. Då fick jag gå och fälla en orkeslös tår på toaletten. 

Snyt mig och ut och läsa på inför kvällen.  Blir inropad till min avdelning igen - ställt upp mitt fika så fint. Blommor, present, kramar och tårar. 

Jises. Fina människor. Verkligen underbara. Skär i mitt hjärta. 

Men - nu sover vi gott. Imorgon är det upp för nytt jobb. Hejja hejja! Och det tar bara 10 minuter att köra dit. Yey! Måste fixa min cykel nu. Finns inga ursäkter. 

Så godnatt alla fina! Glöm inte sättning är värdefulla ! 


RSS 2.0