Koftan

Jag måste bara visa. En kofta , ny från pompdelux, jag saknade en mörkt blå i Lisas garderob. Ser inte ut ngt speciellt mer än att den är skön, mjuk och go i tyget. Men vänder man på den finns en guldtext på baksidan: 

" Mom. I love you!- more than ice cream!" 

Tycker det är ett absolut, absolut ljuvligt citat! Gör det lilla extra på koftan! 

Huset fullt

En skön eftermiddag? Ja- solen låg på och vi va 3 vuxna och 10 barn som lekte här i trädgården :) ally hade planerad lekdejt hemma, jag bjöd in Linn och Lina och barnen. Sen efter en stund kom grannflickorna i allys ålder och sen kom ytterligare en skolkompis förbi och lekte en stund .. svettigt :) men roligt! 

Snabbt laga ihop köttfärs till middag innan jag- med glädje- åkte och klippte mig :) s.å skönt. 

När jag kom hem igen satt flickorna i källaren och tittade på animal planet- så roligt att de hittat dit nu och att det är mysigt! Äntligen blev gillestugan det vi tänkt! Nästa projekt är att rensa up i källartrappan så att det inte ligger massa bröte där - kanske en tavla? 

Flickorna somnade gott innan 20 så nu fanns det ingen återvändo- ner i källaren och träna! Det var skönt och jag klarade burpees riktigt bra trots uppehåll :) hejja mig! 

Efter en skön dusch nu så ska jag titta på greys - ladda inför tre jobbdagar till innan helg. Gary åker till Stockholm på mässa imorgon så det är jag och barnen    själva. Enda ändringen är att jag får lämna barnen tidigt, 7-7.15 på skolorna och de får äta frukost där istället för hemma. Ska nog gå bra! 

Mys i soffan i källaren ; 

Nya träningskorna matchar mattan ;) så snyggt! Skön förmiddag

Skön i väder, sällskap och lugn! Absolut ingen stress och härligt solsken! Jag och Lisa gick ut efter frukost, promenerade till Tant Linn och gungade lite, gick sen, mkt långsamt och tittade på saker utmed vägen, till Ica och handlade lite mellis. 

Hem igen och softa lite innan det var dags att hämta Allyhjärtat. 

Jag uppskattar så att vara hemma med barnen när jag är ledig. Det är så gott att ha henne hemma, lugn morgon, lång frukost, lek och pyssel. Ut och strosa utan mål, laga lunch ihop, hänga i tvättstugan ihop, hon är nära när jag fixar och donar och är nöjd. Ljuvligt! 

Mat köper jag på nätet, städning är minimal pga att vi har städ. Bara häng med barnen hela dagen - hur lyxigt! 

Vi stötte på en kattochråtta-lek. Men snarare kattochfågel-lek i en trädgård :) väldigt underhållande! 

Välja smoothie kan va klurigt ;)- liksom inte bara en att välja på! 

"Ta kort mamma- jag sitter på en drottningstol!" 

Glada lisaloppa :) 


RSS 2.0