Skön kväll

Jag har jobbat en dag och jag är slut. Men sista dagen innan ledigt går ju fort ändå! Idag var jag ute hos patienter från tidig morgon, slängde i mig en snabb lunch på 10 minuter. Fick sen åka ut på larm igen, och va ute till ca 15. Nackdelen är att allt administrativt, och det är mycket, blir halkande efter. Ingen annan gör mitt jobb utom jag. Ingen tar över. Så antingen går jag hem sent idag eller har det efter mig under morgondagen. Och då stannar jag över. 

Förra veckan, veckan från helvetet, är äntligen över. En av de värsta veckor på länge. Gary hade ölmössa hela veckan vilket innebar att jag fick köra och hämta barnen genom hela stan på förskola och hem igen och börja med middag. Visst förberedde jag det jag kunde i matväg. Men ändå. Fredagen blev strulig och helgen försvann. Så tacksam för söndagen som blev fridfull och stillsam. 

Imorgon är vi lediga, tvätta lite, leka lite. Hoppas det inte är så råkallt imorgon som det har varit det senaste. Sen hoppas jag få gosa bebis typ torsdag. Gary och barnen är påsklediga så de åker till svärisarna och sover över till fredag- kan jag passa på att gosa bebis! På onsdag får jag också gosa bebis, men lite större bebis. Flickornas lilla fast rätt stora lilla kusin :) 

Sitter och googlar inredning- kliar i mina fingrar. Men icke. Lägger icke pengar på inredning just nu. Får bli höstens roliga- men det är kul att spana och kika! 

Randig förvaring för duplo, sänglampa/ vägglampa vid soffan, två varianter av taklampor ovanför stora bordet. Ljuvligt! 


RSS 2.0