Lördagen

Idag har vi haft en soft dag. Flickorna vaknade av sig själva vid 7.30-7.45. Började leka ned varandra i rummen ett bra tag innan de kom in till mig! Alltid ljuvligt att ligga och lyssna på deras lek!

Sen var det gympa igen efter sportlovs-uppehåll. En pappa till en liten gympakille stod jämte mig när vi väntade. Han berättade att hans pojk frågat om man fick spotta mycket på "spottlovet" 😂 är man göteborgare så är man ju. Måste ju fråga lixom! Hehe..

Gympan gick bra, båda flickorna har längtat och väntat. På gott humör och spring i benen! Lisa och jag gick iväg och handlade lite mat medan ally gympar. Vi får inte närvara då- vi spenderade den timman ute i regnet. Kallt. 

När vi kom hem igen dukade jag upp för morgonens barnkalas, ally pysslade med sitt. Plötsligt hör jag en liten röst från trappan -" Mamma vill du ha snacktime i min rrrum?" Älskade lisaloppa. Såklart jag vill, släppte vad jag gjorde och följde med henne. I ditt rum har hon dukat ned en liten stol och en toapall att sitta på, dockan är med.  Hon har dukat fram tårta och smörgås, morot, ärtor och salladsblad. Perfekt snack helt enkelt. Vi fikade länge och sen hämtade jag riktigt fika från köket med kaffe och saft. Vi ropade in ally och hade mys. 

Ally gick in till sig och Lisa och jag fortsatte leka doktor, alla   a.l.l.a   hennes gosedjur hade någon åkomma. Men så roligt vi hade. Det är så roligt att leka med henne och prata med henne! Hennes bästa uttryck just nu är "Fantastiskt!" Allt är fantastiskt, mat, städning, ipad, kläder .. 😊 

Vi orkade , jag, inte laga mat sen då vi hämtade pizza ikväll. Efter det la vi oss alla i soffan och tittade på film under filten. En av tre älskar film, två gör det inte. En pga att filmen gick för tredje gången sen kvällen igår. Ally älskar filmen!  Jag och Lisa, som inte är filmfantaster, kurade ihop oss i soffan, jag blundar och dåsar till. Ally puttar på mig oavsiktligt och då har Lisa somnat mot mig så underbart. 

Bär upp henne utan problem, går upp med allybus som också somnar med engång strax efter 20. Hinner ner för att se nästan hela mello 👍 

Imorgon är det kalas! Lite nervigt för jag känner ingen av barnen och verkligen ingen av föräldrarna om det skulle va någon som stannar. Gurra är London, bokade kalaset utan att veta detta, så syster H kommer och hjälper! Perfa. 

Så godnatt . Sleep tight, don't let the bedbugs bite. 

Jag älskar att bli bjuden på snacktime i ditt rrtum lilla loppa! 
RSS 2.0