Intressant dag

Idag gick jag till jobbet med en fredagsfeeling. Liksom ta det lugnt, chilla igenom fredagen , vaccinera litegrann, fredagsfika och sen gå hem. 

Men nä. Idag har ALLT gått fel. Inget har klaffat. Va det inte jag som glömde något så var det mina kollegor som glömde. Vaccin, papper, kanyler, batchar, you name it- vi snurrade bort det- HELA dagen. Aldrig vart med om något liknande :) 

Fredagsfika fick jag iallafall! Sedan åkte jag hem och skulle ta ally till simskolan. Vi kom dit- det är ingen simskola för det är lov. Jaha. Kikade på mitt email från augusti - visst där står det. Lov v. 44. Hon badade en timma iallafall och sen åkte vi hem igen. Haha! Bra fortsättning på dagen. 

Men sen gick jag och flickorna ut på bus eller godis i utby - det var regnigt men mysigt!! Vi gick till hus vi kände till och fick mycket godis- de tyckte att det var superkul! Lisa var mer på förra året och blygare iår- ally var helt med på noterna! Vi hittade många fina pumpalyktor runtom i utby! Så mysigt! 

Nu är det natt, flickorna somnade på två röda, gurra försökte jag väcka två ggr hos ally- sen fick han va. Hörde honom förflytta sig till vårt sovrum senare haha... 

Bus eller godis! En pumpa och en pirat utanpå regnkläder :) 

Min kollega A - en vanlig dag av bärande och rensande.  Lådan är fruktansvärt otymplig och tung :) A har just blivit erbjuden att låna den äldre lätt förvirrade vårdtagarens ( vars låda hon bär) rullator , hen tyckte också det såg tungt ut! Det var en mycket rolig situation :) 




"Va-  tar du kort på min rumpa??" :) 



RSS 2.0