Sjukstuga

Jag är sjuk. På riktigt. Och när jag säger på riktigt inkluderar det feber. Annars är det inte på riktigt och jag kan gott jobba. Många på jobbet är sjuka, mina två kollegor kom snörvlandes och krypandes till jobbet i torsdags. I fredags, ledig dag, vaknade jag med bös i halsen och feberkänsla. Feber under dagen ... la mig tidigt, gick upp 04 och tog alvedon. Svettattack delux efter det och mådde hyfsat i morse. 

Så jag åkte till barnmarknad i Lerum. Bespara mig predikningar. Vid 11.30 försvann alvedon ut kroppen och febern kom tillbaka. Fortf runt 38,5 ikväll .. snorig, slemmig, sjuk på riktigt. 

I vilket fall- var ute efter vårjackor, vårskor, ytterkläder i allmänhet och badkläder. Ally hittade fina badkläder till sig och jag till Lisa, fyndade varsin softshelljacka till dem. 10 resp 15kr styck. Felfria givetvis. Hyfsat bra pris. Svarta converse till Lisa för 20kr. Didriksson fodrad regnjacka till ally 30kr. Stövlar och ankelkänga till ally 10kr styck. Viking vår/förskolaskor till Lisa, 10kr. Summa summarum är att jag är nöjd. 

Nu ska jag lägga mig. Gary har heldag imorgon borta för att titta på fotboll . Jag har flickorna själv hela dagen. Ska be om sovmorgon åtminstone. Å misstänker karens på jobbet på måndag. Jag avskyr karens. Och jag avskyr att sjukskriva mig. 

RSS 2.0