Semester i Varberg

Vi har varit i Varberg sedan i måndags och haft ljuvliga dagar! Sån tur med vädret och vacker stad!
 
Det har varit lugnt och skönt, vi hars trosat endel på stan och jag har försökt titta lite på rea på Lindex och kappahl o dyl men det tycker flickorna är dötråkigt. Och det är lustigt... att de aldrig kan hitta på saker hemma i ett stort hus, busa eller leka, eller vara kreativa i trädgården ( aldrig och aldrig... men sällan ) MEN i en affär när jag vill kika lite, då minsann! Då ska det jagas, flamsas, lekas, springa in i speglar, leka gömme i kläder, skratta, busa. 
På minsta möjliga yta, med mest möjliga folk. Svettigt...
 
Å ser jag Gurras ryggtavla vandrades fram och tillbaka utanför entrén så slutar det oftast med att jag inte provar något alls. Får liksom inte känslan haha..
 
Jag har iaf fyndat lite på Gina Tricot, espadrillos för 19 kr styck, köpte två par. Även två jumpsuits ( jag lever i jumpsuits) för 49 kr styck. Sen har vi hittat en snygg baddräkt till Ally på Intersport och två linnen och ett par hotpants till mig på rea på rea. Det gillar vi. 
 
Jag har kört träning varannan dag på morgonen vilket jag är nöjd med. Varje dag känns overkill och att inte köra alls är inget alternativ heller. Jag har sprungit varv i skogen vid påsskberget och stannat till när det blivit för tungt och kört dips, utfall, knäböj, boxjumps mm mot bänkar och annat. Känts väldigt bra! Löpningen går relativt bra öven om jag har mycket kvar- men en stor förbättring mot innan. Jag har inte kört mer än 2-3 km och det har vart ganska tungt men jag vill inte avskräcka mig själv, därför har jat stannar och kört annat och sedan sprungit vidare. 
 
Jag har haft fortsatt strul med min mage, utesluter ju lök sedan innan. Men har ändå en mage svullen som preggo till kvällen och över dagen. 
Nu utesluter jag mjölk, testar laktosfritt först om det kan hjälpa. Hjälper inte det får jag ta bort mejeriprodukter helt. Jag ser ut som en telletubbie i mina jumpsuits ha ha. Skämt åsido, den är spänd och det gör ont och är inte så roligt. Men- igår år jag annorlunda frukost och magen var bättre över dagen. På kvällen åt vi glass ( en bov tror jag) och taco ( såsen kan va bov där ) och svullnade upp direkt. 
 
Annars har vi verkligen haft det skönt! Vi har badat, ätit god mat, åkt över emd Getteröbåtarna till getterön och badat och fiskat krabbor. Perfekta dagar! 
Idag är sista dagen, jag får se vad vi hittar på idag. Försöket dra oss hemåt ikväll någon gång. 
 
Imorgon väntar morgonträning och kalas till lunch! 
 
 

RSS 2.0