Påskhelg

Så kom påsken, och den kom tidigt och den kom mitt i min långvecka med jobbhelg och jag hade inte pyntat eller pysslat något alls och trodde inte alls vi skulle ha tid med det pga jobb.
 
Men så kom tisdagen och Lisa fick med sig påskpynt som hon hade gjort på skolan, och Gurra hade hämtat hem Ally tidigt och stod faktiskt och lagade middag när jag kom hem med Lisa vilket sparade enormt mycket tid för mig innan Allys och min kör. Gary körde Ally till kören och vi hade en hel timma över Lisa och jag- hämtade ner påsken från vinden, gick ut och hämtade kvistar till riset. Ingen stress! Hon fick klä ett ris och sätta ut sitt påskpynt. Sedan när Ally kom hem så visade jag henne vad hon kunde få göra, pynta två ris.
 
När jag kom hem stod det tre fina pyntade ris och kycklingar lite överallt- härligt! Vi har sen under lediga dagar och sköna kvällar pyntat från min fantastiska påskpyntslåda jag köpte på ÖB för typ 4 år sen. Finns fortfarande mycket material kvar där- bästa köp jag gjort :) Och påskkycklingar av toarullar! Så vi har fått till pynt och gemenskap i lugn och ro jag och flickorna  och det har varit skönt.
 
Lisa har längtat och längtat efter "påsken" varje dag nu och då menar hon idag påskafton och hon menar att hon ska få påskägget såklart! Hon minns att jag snitslat bana i huset- så igår fick jag ju göra detta. Jag var så otroligt trött igår men hade mer att fixa när flickorna somnade så jag la mig med Ally ca 20 minuter och sov, annars hade jag inte orkat. Sedan gjorde jag iordning påskägg och påskpresent ( varsin liten lego friends ) och snitslade bana som de får följa till varsitt ägg. Sedan duschade jag och sedan somnade jag.
 
Jag arbetade igår, jobbar även idag och imorgon, men idag blir det påskmiddag i vbg direkt efter jobbet. Och annandagen är också ledig och spenderas med flickorna hos Gurras moster, det ska bli mysigt!
 
Jag hoppas på en lugn dag, en skön dag.











RSS 2.0