valborg och cortege

Så blev det så att jag drog ner med flickorna för att titta på chalmersstudenterna årliga cortege. Vi mötte upp Thomas med kompisar och tant Linn kom senare efter jobbet. Vännerna var trevliga- men jag gillar inte när andra föräldrar "lägger sig i" mina barn. Ex så höll Thomas Lisa och jag går med Ally och vagnen. Så tar pappan upp en filt och virar om Lisa eftersom han tycker att "hon ser lite kall ut" . Jaha. Kände mig som världens dummaste mamma.

Jag kanske tar det på fel sätt.

Sen när vi placerat oss hade Lisa äntligen somnat och jag var tvungen att byta på Ally som hela tiden sa att det gör ont i hennes rumpa. Hon hade inte sagt att hon bajsat. Så kampen börjar. Ally skriker och gråter och vrider sig i gräset och kniper ihop skinkorna så att jag inte kommer åt att torka. Jag känner mig åter igen dum inför föräldrarna när jag måste vara så hårdhänt. När dom inte vet hur det ligger till. Folk tittar och Lisa vaknar. Jag får inte ens bort hälften utan smetar idomin över allt det rödfrätta.

Sen försvann min låga. Jag orkade inte mer.

Men hon älskade cortegen, hon satt på trottoarkantan och tittar på nästan hela paraden! Sen var hon otroligt duktig på vagnen och i väntan på bussen. Väl hemma hade hon bajsat igen och jag torkade och höll bort hennes ben med mina ben medan Gary höll hennes händer. Jises att det ska behöva va såhär. Röd som en kräfta i rumpan. Tack för bepanthen!

Imorgon är det 1a maj och vi ska klippa häcken. Sen får vi en liten hyresgäst för en månad framåt- eller 1,5 kan man säga :)

Nu är klockan mycket och jag är apatrött.


Kommentarer
Postat av: Annika Norén

Inte ska du känna dig dum inför andra. Du kan dina barn bäst så är det bara!KLrat att det känns pinsamt när hon skriker för att det gör ont när du torkar men ni är ju tvugna att göra som ni gör och det får du förklara om någon ifrågasätter.



Tänkte på detta med Allys onda rumpa. Funkar det att sätta henne i badkaret när hon är röd? Så har jag gjort ibland och rumporna har hämtat sig ganska snabbt. Ibland när de varit hårda har ett bad med hjälpt till på traven. Tänkte att det kunde vara något att testa i alla fall.

2011-05-01 @ 20:35:11
Postat av: Karro Staaf

Du ska inte känna dig de minsta dum....Precis som Annika säger så känner ingen dina barn bättre än du. Låt dom titta. Vet själv när jag känpar me min största som är 4 och fortfarande inte kan prata. Mycket sent utvecklad och väldigt överaktiv... Kampen i affärerna när han bara ligger på golvet och skriker, kan säga att vissa gånger har jag lagt mig jämte honom, känner mig förvisso väldigt dum när alla tittar på mig men va göra man inte. Ibland orkar man bara inte.....Kämpa på, följer allt du skriver och för mig verkar du vara en jätte bra mamma. Kram Karro

2011-05-01 @ 21:03:01
Postat av: Lisa

Jag måste säga att jag verkligen uppskattar din sida. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med det här?

2011-05-08 @ 14:22:22
URL: http://smsalåna.nu
Postat av: Maria

SVAR:

Annika- Jo vi kör faktikst så ibland när det är för hårt, det tycker hon är skönare.

Karro- tack fina du!

Lisa- Oj vad roligt- tack :) ja men visst ska det gå! Jag vet iallafall andra som har mig på boglovin. Lustigt!

2011-05-09 @ 08:10:18
URL: http://mclachlan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0