Mustashwod

Vi har på Crossfit Partille kört Movember i November. Vi har fått skriva upp hur efter varje pass vi gjort i november, och sen skänka 10 kr /pass till förmån för prostatacancer. I övrigt har vi okcså fått skänka pengar och vi ligger just nu på plats nr 4 i hela Sverige! Stort!
 
I lördags hade vi en "mustachWOD" på eftermiddagen och sen en Mustachfest på kvällen.
I mustachwoden fick vi anmäla oss och blev indelade i två lag, grått och svart lag. Inom laget skulle vi sen jobba i par, en jobbar en vilar. 
 
 WOD:
AMRAP 40 MINUTER
60 Deadlift (marklyft)
30 Boxjump
40 Cleans
20 Burpees
20 Snatch
10 Burpee boxjump
 
Efter varje varv skulle vi cykla assult bike lika många sekunder som vi hade vikt på stången. Alltså om jag körde mitt varv med 30 kg på stången skulle vi cykla 30 sek. Det lag som cyklade ihop mest kalorier vann helt enkelt. 
 
Vi fick inte byta vikt mitt i amrapen men efter ett helt varv fick vi byta om vi ville. 
Allt hänger ju på snatchen tyvärr. Vi, jag och min kompis och granne, började på 25 kg första varvet. Jag körde mina första 15 marklyft innan hon tog över, men hon gjorde två och sen small det till i hennes rygg och hon kunde inte köra mer. Jag fick köra resten av de 40 minutrarna själv och det va jobbigt!!
Jag sänkte även vikten efter första varvet till 20 kg för jag hade svårt med snatchen på 25 kg. 
 
Det va ett jobbigt och tungt pass. Inte tungt att köra deadlift och cleans på 20 kg, men flåsigt att hålla på så länge och själv. 
 
Sedan mötte vi upp gänget på Partile Arena för att äta gott och hänga. Det va riktigt kul! Jag var i säng 01.30 efter en mycket lyckad kväll! Ett härligt härligt gäng alltså :) 
 
 

RSS 2.0