Tisdagsträning

Egentligen har jag kör på tisdagar, brukar träna 20-21 på tisdagar men idag var det grundkurs och då försvinner 20-21 passet. Då struntade jag i kören och tränade 18.00 istället!
 
TEKNIK.
- BAR MU, teknki detta ... ELLER..
- CTB, strikta 5 st. 4 reps. Vila 2 min mellan varje. 
 
Jag körde först med gummiband, men sen kom en nyfunnen träningskompis och sa till mig att ta bort gummibandet och köra utan med henne. Jag klarar inte 5 st CTB ( chest to bar) men jag klarar 2-3 stycken. 
 
Sedan var det AMRAP 10 min x2 vila 3 min mellan. 
Jobba 2 och 2,  jobba varannan gång.
 
1. 2-3 bar-MU, ELLER 6 CTB eller pullups, 6 goblet squats 24 kg, 6 boxjump 50 cm
 Tex jag började med pullups, min partner gjorde squats och jag boxhopp, sedan gjorde hon pullups, jag squats och hon boxjump. Om vartannat, varannan gång i 10 minuter. Mina kippade pullups går riktigt bra men aj aj mina händer. Vi tog 16 kg på kettlebellen till squats men jag skulle tagit tyngre vikt i efterhand. Boxhopp är inga problem.
 
Vila 3 min. 
 
2. 2-3 bar-MU eller 6 CTB eller pullups, 100 m rodd, 6 boxhopp 60 cm. 
Inga problem här, pullups gick snabbt och lätt, hoppa 60 cm boxhopp är inga probem heller.
 
Jag glömde fylla i min vattenflaska på hela passet, tog i och jobbade snabbt men det var inte ett pass som jag upplevde som jobbigt. Kul- men inte jobbigt. 
 
Skönt iofs. Vart tungt pass igår med skivstång ovan huvud och jag är svag på lyften i woden. Jag måste öva upp styrka i armar helt enkelt. Så det ser jag inte fram emot i Open- jag kommer inte kunna hänga med i RX.vikter där. Men det tar vi när vi kommer dit :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0