Dagen i parken

Vi gick inte till skogen vi gick toll parken och hade det underbart! Ally och Max lekte bland, bäckar, vitsippor och stora tallgrenar som trillat ner :) Jag filmade lite som ja snart ska lägga upp här. Så söta!
Ljuvliga tisdag

Tisdagen har hållt på sen 4.45 då det va dags at går upp. Varför kan man undra... ja, jag undrar åxå varför. Är man utvilad då? Ja om man är snart 16 månader :)

iallafall så hann jag baka bröd på morgonen och sedan gick vi bort til Emmauscontainern med kläder och på tillbakavägen så hamnade vi på lekplatsen. Då va kl 8.30 ca. Det va ljuvligt väder och Ally har så roligt ute- det är en fröjd att se henne :)

Nu sover hon stumpan men när hon vaknar ska vi öra en fikakorg och så kommer Ch och Max hit och så ska vi till skogen en sväng. På utflykt! Hon har "aldrig" vart i skogen egentligen och gått omkring. Se om vi hittar ngn bra plats att stanna på. Annars kan vi gå runt på grusvägarna istället. Det är ju så fint väder!

Och imorgon ska hon och jag iväg till Varerg efter lunch! Det ska bli superroligt- hoppas vädret håller i sig! Det är så kul att leka i trädgården där..å så ska vi bli bjudna på lunch av älskade faster AK och Lasse. Underbart! Längtar redan :) Kanske man kan gå bort till Travaren och kanske låna en gunga hos tant Lillemor? Får fråga snällt...

Nepp- nu ska kaffet i termosen och lite annat smått och gott. Kul det ska bli!

1 år sen och 2 år sen

Igår, 27 april, för 2 år sen plussade jag första gången.. eller enda gången :) Plussade = gravidstickan visar plus = gravid :) Tiden gås så fort! 2 år sen...

För ett år sen såg det ut såhär... exakt! Ally skulle just bli 4 månader.

Mys.

RSS 2.0