Snabbt snabbt

Ett kort inlägg innan jobbet. Skön SOVMORGON efter att ja kom hem sent igår. Jag gick iofs ut sent också. Jag mötte upp kusin och andra kl 22 på Rover och sedan gick vi bort till Rose and crown med Bett och Mikael på avenyn runt midnatt och så va jag hemma runt 02.  Det va alldeles lagom- spontan utgång utan dans bara TJÖT :) Mysigt!

Nu sover min man och min dotter och jag ska göra iordning det sista innan jobbet. Näst sista dagen idag.

Somewhere over the rainbow...

Jobb idag på dagen och direkt  efter det till Kusin´s 18 år ÖPPET HUS med tårta, kafe, bullar, kakor och sallad och mycket trevligt sällskap! Hon har köpte SJUKT snygga skor. SJUKT snygga.

Det har vart blandat och lustigt väder idag i Göteborg. strålande sol med regn. Som nog resulterade i denna vackra REGNBÅGE som låg över min gata när jag kom hem med spårvagnen.

F.ö skulle jag vilja gå ut en sväng idag. En liten sväng. Får se hur det blir med det. Klockan är ju en del och Gary och Ally är inte tillbaka från Alingsås ännu.


Höstgarderoben

Som som många andra piffiga bloggmammor som dricker sina morgonjuicer i vinglas ( varför?), använder prinsessservetter och dricker kaffe/the från sina rosa koppar från lagerhous som alla har.... dessa bloggmammor egentligen... alla har samma saker. Orginellt.

Nu kom jag bort mig... som alla dessa mammor gör så tänkte även jag. Skriva en HÖSTLISTA. Vad behöver uppdateras och vad har jag?

Uppdatera:

* ALLT

Vad har jag redan:

* INGET.

Hmm... var det inte svårare än så?
Jag skulle behöva en stylist... someone interested? 50 spänn i timman hihi...
Men seröst så skulle jag vilja ha ngn med mig så jag inte bara köper massa SKIT. Jag har rensat så mycket i min garderob och nu har jag inget kvar. Sommarkläder.  Jag köper verkligen ALDRIG något till mig själv. Inte SKOR. Inget.

Nope- nu ska jag lägga mig. Upp tidigt imorgon.

RSS 2.0