Nu är glada julen slut slut slut

Den kom och den gick. Jobb. 4 dagar jul. Jobb. Hämta Ally på dagis sist av alla kl halv 4...5 barn på dagis. Ändring på många saker och rutiner runt julen till nästa år :) Men det är så man lär sig. 

Julbilder från julafton i henån och juldagen i alingsås. Samma klänning i alingsås som förra julen. bilden finns här :)

Vad händer nu? Nyårsafton idag visst- jag jobbar ikväll och det ska bli skönt. Orkar inte med nyårsafton. Jobbar dagen imorgon och efter det åker jag till henån och förbereder för Allys 2års kalas. Det ska bli roligt och mysigt!

Vi var i huset igår. Nu är alla deras möbler ute men inte en del av deras småsaker. Men det känns som vårt äntligen! Bara att det inte luktar oss :) Men det ska väl ändras på ganska snabbt...

Jag har mycket i mitt huvud. Mycket tankar.

Halkkörning

Nej se det snöar, vid Allys dagis- det va väl roligt HURRA!
På vägen hem sen- då fastnar bilen i långa backen HURRA!
för sommardäcken går ej, han borde förstått-
för han haft sommardäck kvar alla vintrar som gått!


Japp. Min man-orginalet. Tur ibland det det inte finns många som han ;) Alla har vi bra och lite mindre bra sidor. Min man är ofta muntligt ambitiös och menar ofta väl- däremot det motsvarande praktiska funkar inte altid lika bra. Ett ständigt exempel är när vintern kommer och vinterdäcken A.L.D.R.I.G kommer på. Förren i februari och så ska dom av i mars igen :)

Vi fastnade med bilen i backen upp från Allys dagis idag och fick ta taxi till banken och vagn därifrån hem. Det va mysigt ändå :) Han får liksom skylla sig själv lite. OBS_ Jag har HAR vart den tjatiga frun men icke att det hjälper.

Nu är bilen bärgad och vinterdäcken på, härligt älskling!

Detaljer

RSS 2.0