design och semester

Oj då. Nån har hackat min blogg och gjort en ny design medans jag sov. Tomten? Eller lillasyster älskeHanna? Vilken trevlig överaskning. Jag som älskar kombon brunt/rosa. Tänkte faktikst ha Lisas rum i de färgerna :)

Iallafall så vaknar vi alla upp till semester idag, vi åker ner till Malmö idag och stannar över natt , tar köpenhamn imorgon och åker hem söndag. Få se om vi kan ta en fika i Varberg då?

Mina nya får ju självklart följa med :)


shopping till mamma

Idag mötte jag och flickorna upp syster E vid kungsmässan- hon gick in på H&M och jag följde och hamnade vid kläder för 30 kr. Jag köpte bra till mig sjäkv! Liksom tur idag- ofta är det bara stora storlekar kvar i slutet på rean men nu hittade jag massa snyggt i mina storlekar! Så gick jag bort till barnavdelningen men så tänkte jag- näe. Nu ska jag bara köpa till mig sjäv! Mkt nöjd mamma fick myct för en liten liten peng.

Sen gick vi in på Din Sko för jag hade sett ett par skor i en annan blogg som jag ville ha till Ally, nu fanns det inte hennes storlek kvar men vi hittade andra till henne först. Och så fyndade jag igen ( kors i mitt tak ) till mig själv! Röda basketkängor, liknande converse fast med smal sula.

Sesan köpte jag ändå inte dom till Ally- för en hel dag såhär med mig det klarar hon inte. Hon va så otroligt trotsig och spang ut från affären och klättrade upp på räcket så att jag fick en hjärtattack. Vi va på andra väning nämligen. Så ingenting till henne.

Men så glad jag är för lite nytt :) Komba med det man redan har så voila!

Kul!

6 månaderskontrollen

Det va sååå roligt igår! Vi satt på paddingtons på st pauligatan ihop med våra grannar....efter ett tag kommer det två yngre killar som är medlemmar i deras MCgäng. En korthårig och en långhårig.. den långhåriga var förvisso ganska söt. Ally utbrister:

" Åhhh han äj sååå snygg daddy!"

VIi båda sa "VAD SA DU?"  Hon svarar iegn: " ja tycker han äj så snygg!" Sen vart hon blyg när han pratade med henne. Urgulligt!

Så upp alla idag till BVC på 6 månaderkontroll- så bra ut! Trevlig läkare.

Vikt: 7370 g (+515 g på 5,5 vecka. helt ok!)
Längd: 66.5 cm ( + 1 cm på )

Hon har förut ökat mkt på längd och vikt för att sedan öka mer i längd och inte så mkt vikt ( som förra gången ) men nu är det ökning på vikt och inte längd så mkt :) I vilket fall så är hon en go och glad bebis! Hon gör allt man "ska göra" vid 6 månader-däremot tyckte hon läkaren va det läskigaste hon mött och ville gärna krypa under mitt skinn helst! Hjärtat.

Ally fick ett märke för att va fin storasyster :) Vi vägde och mätte henne också och hon är 100 cm exakt, 1 meter lång. Väger 15.1 kilo. Betyder att hon gått upp nästan 2 kilo sen augusti förra året och vuxit 8 cm på ett år!

Nu så, nu ska vi bada!


RSS 2.0